mandag den 8. oktober 2012

Hanna

Hanna er 16 år og bor sammen med sin far, Erik, i det nordlige Finland ude midt i vildnisset. Hun er blevet trænet siden hun var lille til at være en meget dygtig snigmorder. Grunden til det er, at hendes far meldte sig ud af en C.I.A.-gruppe med base i Tyskland dengang Hanna var spæd. Derefter gik de incognito i det arktiske Finland.

Marissa Wiegler, en leder fra C.I.A. vil slå Erik ihjel. Han har trænet Hanna til at slå Marissa Wiegler ihjel. Der er dog noget, vi ikke ved. Erik har en hemmelighed, som ikke må slippe ud...

Hanna har ikke været i kontakt med civilisationen og kender derfor ikke til moderne teknologi og kultur. Hun ved ikke, hvad musik er og har ikke hørt om elektricitet. Hendes liv har ikke lignet nogen anden teenagers liv. Men hun er klar til at tage kampen op mod Wiegler og hun ved, at det ikke er forbi, før én af dem er død. Det bliver en lang rejse med mange farer for den unge pige.

Filmen anbefales til dig, hvis du kan lide spænding, action og godt skuespil. Cate Blanchett er genial i rollen som Marissa Wiegler og Saoirse Ronan imponerer gang på gang i alle de roller hun påtager sig. Denne gang er ikke en undtagelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar